Kontakt din autolakerer​

Lakering af bil i topklasse udføres professionelt​

​Trænger din bil til en kærlig hånd?

​Hos Sundsholmens Autolakering er vi eksperter i at lakere biler og andre køretøjer. Hvad enten du henvender dig som privatkunde eller som erhvervsdrivende, kan vi tilbyde dig en professionel løsning. Vores værksted ligger i Nørresundby, og vi har mange kunder fra Aalborg og det øvrige Nordjylland.

Hvad kan vi tilbyde dig inden for lakering af bil?

  • Lakering af personbiler
  • Lakering af små og store varevogne
  • Lakering af bildele som døre, skærme med mere
  • Lakering af dele/elementer til lastbiler
  • Lakering af plastkofangere
  • Elektronisk farveanalyse og farvemåling
  • Lakreparationer og småskader
  • Og meget mere

Professionel rådgivning med dine behov i fokus

Hver gang vi har en opgave med autolakering, undersøger vi det enkelte køretøj for at klarlægge, hvordan vi skal gribe opgaven an. Når vi har vurderet hvilket behov, der er, vælger vi sammen med dig den løsning, som passer bedst både i forhold til tid og til dit budget. På den måde undgår vi at spilde din tid, vores tid, materialer eller penge.

Har du hyret os til at udføre lakering af bil, garanterer vi dig, at dit køretøj er gennemkontrolleret indvendigt som udvendigt. Du vil modtage en kort kvalitetsrapport, når du afhenter dit færdiglakerede køretøj hos os.

Fleksibilitet og god kundeservice

Det er vigtigt for os, at du har en god oplevelse, når du sender dit køretøj på vores autoværksted, hvad enten du har brug for vores hjælp til lakering af bil eller til at rette en bule ud. Vi sætter en ære i at være fleksible, holde os inden for den aftalte tidsramme og at levere en ydelse af høj kvalitet til dig.

Kontakt os for mere information om lakering af bil.

Du kan ringe til os på telefon 98 17 38 70 eller sende os en e-mail på sundsholmensautolak@mail.dk og fortælle os om din situation.​

Du er også velkommen til at kontakte os i formularen herunder:​

 
 
 
 
Vedhæft filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sundholmens Autolakering ApS

CVR: 29807973