Kontakt din autolakerer​

Reparation af bilkabuler og andre skader på din bil

​Er din bil blevet påkørt af en anden bilist med en bilkabule til følge, kan vi hjælpe dig.

Hos Sundsholmens Autolakering kan vi hjælpe dig med reparation af bilkabuler eller andre skader på din bil. Vi henvender os til private kunder og til erhvervsdrivende, og vi står klar til at udbedre skader på din bil på vores autoværksted i Nørresundby. Er du i omegnen af Aalborg eller i det øvrige Nordjylland, er vi ikke langt væk.

Hvornår er det nødvendigt med en
​reparation af bilkabuler?

En bilkabule er en mindre skramme eller en skade på din bil, som dog ikke forhindrer køretøjet i at kunne køre og fungere på normal vis. Det påvirker dog bilens udseende, hvis du kører rundt med en skæv kofanger eller en kofanger med en bule. Det vil kun være et spørgsmål om tid, før det begynder at genere dig. Vi kan udjævne en eventuel bule eller male din kofanger, så den bliver så god som ny.

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan hjælpe dig med alle former for reparation af bilkabuler, og vi anvender en række professionelle metoder til at udbedre skaderne.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have os til at vurdere, hvad det vil koste med en reparation af bilkabuler på dit køretøj på vores autoværksted. Du kan ringe til os på telefon 98 17 38 70 eller sende os en e-mail på sundsholmensautolak@mail.dk. Du er også altid velkommen til at kigge ind forbi vores værksted.​

DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS I FORMULAREN HERUNDER:​

 
 
 
 
Vedhæft filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sundholmens Autolakering ApS

CVR: 29807973