Kontakt din autolakerer​

Maling af kofanger med et flot resultat​

Har du ved et uheld pådraget dig en skade på din kofanger, er der hjælp at hente hos din lokale autolakør.

Hos Sundsholmens Autolakering kan vi hjælpe dig med at udbedre alle former for lakskader på dit køretøj. Hvad enten din bil har pådraget sig en bilkabule, eller det er nødvendigt med maling af din kofanger, kan vi tilbyde dig en skræddersyet løsning på vores autoværksted. 

Vi er beliggende i Nørresundby, og vi henvender os til private og erhvervsdrivende i omegnen af Aalborg eller i det øvrige Nordjylland.

Trænger dit køretøj til maling af kofanger?

Når der er sammenstød i trafikken, går det ofte ud over kofangeren. I mange tilfælde er maling af kofanger tilstrækkeligt for at gøre dit køretøj køreklar igen, og det kan hjælpe på selv en flækket eller revnet kofanger. Vi kan male din kofanger på kort tid og garanterer dig et flot og professionelt resultat.​

Har du pådraget dig en lakskade, er du altid velkommen til at køre din bil på vores autoværksted, så vi kan udbedre skaden for dig. Vi kan nemlig stå for mere end bare maling af kofanger.

Ring eller kig forbi vores autoværksted

Hvad enten du gerne vil have vores hjælp til maling af kofanger eller til at udbedre en lakskade, er du velkommen til at køre bilen en tur på vores værksted. Du kan også altid ringe til os på telefon 98 17 38 70 eller sende os en e-mail på sundsholmensautolak@mail.dk med yderligere informationer.​

DU ER OGSÅ VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS I FORMULAREN HERUNDER:​

 
 
 
 
Vedhæft filer:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Sundholmens Autolakering ApS

CVR: 29807973